Rehabilitering av bad | Sotra Rør

Pusse opp badet?

Har du planer om å pusse opp badet? Vi har kompetanse, erfaring – og lyst til å hjelpe deg. Det er enkelt: Bare gi oss en lyd, så tar vi en befaring!

Avtal befaring

Vi kan ordne alt

Sotra Rør er den mest erfarne rørleggerbedriften på Sotra. Siden oppstarten i 1968 har vi rehabilitert eneboliger fra Kleppe i sør til Hellesøy i nord. Vårt kjerneområde er Sotra omegn og Askøy, men vi utfører også oppdrag andre steder. 

Teamet vårt består av både rørleggere, murere og tømrere som er kjent for sitt faglige korrekte og solide arbeid – gjort til avtalt tid og pris. Alle hos oss har lokal tilhørighet og har fagbrev, og alle våre medarbeidere er fast ansatt hos oss. Vi er godkjent lærlingbedrift, og setter vår stolthet i å utføre håndverksyrket.

Når vi pusser opp badet ditt så får du en kontaktperson med ansvar for hele prosessen. Det betyr at du i praksis kan reise på sydenferie og komme tilbake til et fiks ferdig bad!

 

Gratis og uforpliktende befaring

Før vi går i gang med oppussing eller rehabilitering, anbefaler vi alltid en befaring.

På befaringen vurderer vi den tekniske standarden og eventuelle utfordringer. I tillegg gir vi gode råd og tips, slik at det blir enklere for deg å velge de løsningene som best passer ditt behov – og budsjett.

Vi har god kunnskap og oversikt over produktene på markedet, og bruker kun merkevarer fra seriøse aktører. På denne måten sikrer vi kundene våre trygghet når det gjelder både dokumentasjon og reklamasjonsrett.

 

Vi tar gjerne videobefaring!

 

Avtal befaring

A: Tellnes Næringspark 32 | T: 56 33 61 50 | E: Firmapost(at)sotraror.no


Spør Andre

Trenger du noen gode råd fra en rørlegger? Spør meg, jeg hjelper deg gjerne videre til de gode, trygge og langsiktige løsningene.
T908 63 391 
EAndre@sotraror.no