Sotras eldste og mest erfarne rørleggerbedrift | Sotra Rør

Sotra Rør

Sotra Rør AS er en totalleverandør av rørleggertjenester til både privatpersoner og entreprenører. Siden etableringen i 1968 har vi vært en trygg og pålitelig samarbeidspartner for kundene våre – med bred kompetanse innen både rørleggertjenester og rehabilitering.

Sotra Rør er den eldste rørleggerbedriften på Sotra, og består i dag av 17 ansatte. Med base i Tellnes Næringspark, jobber vi hovedsakelig for privatkunder og samarbeidspartnere på Sotra og omegn og Askøy, men vi utfører naturligvis oppdrag også andre steder.

 

En del av Allier Gruppen

Sotra Rør er en del av Allier Gruppen, som er en av de største totalentreprenørene innenfor de tekniske byggfagene på Vestlandet. Som del av Allier Gruppen, tilbyr vi alle tjenester innen VVS-faget, samt prosjektering, sprinkler, ventilasjon og VA.

Allier Gruppen prosjekterer, leverer, installerer, drifter og vedlikeholder infrastruktur og bygg for offentlig og privat virksomhet.

 

Selskapene i Allier Gruppen:

 

Godkjent lærebedrift

Sotra Rør er godkjent lærebedrift og har derfor stort fokus på utdanning av rørleggere gjennom lærlingordningen. Per dags dato har vi to lærlinger.

Sotra Rør er en trygg samarbeidspartner.

Kontakt oss gjerne for en prat!