Vi installerer vannmåler | Sotra Rør

Spar penger og miljøet, installer vannmåler i dag


Bestill idag!

Sparte 4.000,- i året!

Installer vannmåler og betal kun for det vannet du faktisk bruker.


Kampanjepris kr 4.999,-

Halverte vannkostnadene med vannmåler!

Da barna flyttet ut sank naturlig nok vannforbruket i eneboligen til Torild Eknes Linke og ektemannen Arne Linke på Tona-feltet i Fjell kommune. Men tross mindre forbruk forble kostnaden uendret.
Noen timers rørleggerarbeid var alt som skulle til for å kutte regningen i to.

I boliger uten vannmåler betaler du nemlig en stipulert pris for bruk per kvadratmeter. Det betyr at det koster like mye om det er to eller ti personer som bruker vann i hverdagen. Med en vannmåler derimot måles nøyaktig mengde vann som strømmer inn i boligen, slik at du kun betaler for det vannet du faktisk bruker.

 - Jeg leste en artikkel om vannmålere hvor det stod at det ville være en lønnsom investering i eneboliger med få beboere, forteller Torild. – Tidligere bodde vi fem personer i huset, men nå var vi kun to. En telefon til rørleggeren bekreftet at dette ville vi raskt tjene inn.

 

- Før vi installerte vannmåleren betalte vi omlag 8000 kroner i året for vann. I dag, med vannmåler installert er vi nede i 4000 kroner, forteller Torild.


Sparer penger uten å endre vaner

- Og vi har på ingen måte redusert selve vannforbruket. Vi dusjer like lenge som før, vasker biler og vanner blomster, så besparelsen skyldes helt klart vannmåleren.

 - Jeg tror mange boligeiere tenker på vannmålere som en ren ekstrautgift, sier rørleggermester og daglig leder i Sotra Rør, Mike Kristiansen. – Men husstander med få beboere vil faktisk kunne leve akkurat som før og likevel spare penger. I boliger hvor det bor flere personer kan vannmåleren være en fin bevisstgjøring for å redusere eventuelt forbruk.

 

Rask og enkel installering

Vannmåleren monteres innvendig i boligen, før første forgreining, og sørger for at alt vannet som tas i bruk registreres. – Det føles godt å slippe å betale for masse vann vi ikke bruker. sier Torild.

Selve installasjonen hjemme hos familien Eknes Linke var unnagjort på fem timer, som oftest går det raskere. – I dette tilfellet var det litt kronglete å komme til, vanligvis anslår vi et par timers arbeid, sier Mike Kristiansen.

 

I Fjell kommune er det i dag pålagt å installere vannmåler i nybygg, men frivillig i eksisterende boliger. Torild og Arne bor i en enebolig fra 1994.

- Det er jo ganske sannsynlig at det etterhvert vil bli pålagt også i eldre boliger, så for vår del var det enkelt, forteller Torild: - Vi kommer et eventuelt påbud i forkjøpet og sparer penger, det er vinn-vinn det.

 

At valget falt på Sotra Rør er ikke tilfeldig. – Jeg kjenner Sotra Rør som en solid og ryddig bedrift. De leverte akkurat som avtalt, og sørget også for å melde vannmåleren inn til kommunen slik at det ble riktig fra første faktura, sier Torild.

 
Har du lavt vannforbruk i forhold til arealet på boligen din, kan en vannmåler spare deg for mange tusenlapper i året. Da betaler du nemlig kun for ditt faktiske forbruk av vann- og avløpstjenester, og ikke et tenkt forbruk basert på størrelsen på boligen.

 

Kampanjepris forutsetter at stoppekran fungerer, at vanninntaket er synlig og lett tilgjengelig samt at røranlegg er i tilfredsstillende stand.

Om det kreves mye ombygging er ikke dette medregner i kampanjepris.

Gjelder øygarden kommune

 

Jeg vil gjerne bli kontaktet


Kontakt oss for vannmåler

Lurer du på om det vil lønne seg å installere vannmåler i din bolig?
Ring oss eller send et bilde av ditt vanninntak til firmapost@sotraror.no

Sotraror.no

Sotra Rør © | En del av Allier Gruppen
T: 56 33 61 50 | E: Firmapost(at)sotraror.no