— Ikke noe å lure på! Høiax Connected | Sotra Rør

Ikke noe å lure på!

Smart varmtvannsbereder


Bestill idag!

Sparte 4.000,- i året!

Installer vannmåler og betal kun for det vannet du faktisk bruker.


Kampanjepris kr 4.999,-

Da Tom Knudsen og hans kone nylig flyttet inn i sin nye bolig på Stord, tenkte de at varmtvannsberederen hadde flere års levetid igjen før det ble nødvendig med utskifting.
Men ettersom paret gikk i gang med oppussing og oppgradering ble de likevel anbefalt å vurdere en ny løsning for varmtvann. Nå er de storfornøyd med sin nye Høiax Connected.

 

— Vi tenkte først det ikke var nødvendig å bytte bereder. Den vi hadde var riktignok ikke ny, men den funket som den skulle. Men da Sotra Rør anbefalte oss å likevel se på den nye Høiax Connected berederen samtidig som strømprisene bare ble høyere og høyere bestemte vi oss for å bytte likevel.

 

At de i tillegg til lavere strømutgifter kunne søke om støtte fra Enova, gjorde valget enda enklere.

 

Mulighet for personlig tilpasning

 

— For oss som er to voksne mennesker er det begrenset hvor mye varmtvann vi trenger i det daglige. Men vi har ofte besøk, så det at denne berederen gir oss mulighet til å tilpasse oppvarmingen av varmtvann etter hvor mange vi er i huset til en hver tid er en klar fordel.

 

Der vanlige beredere starter å koke så snart det er tappet varmtvann, kan du altså lage dine egne personlige tilpasninger med Høiax Connected. Og instruksjonene gir du via den tilhørende appen.

 

— Vi trenger varmtvann til morgendusjen, og så igjen når det er klart for matlaging. Men timene i mellom der er vi stort sett ute av huset, hvert fall i ukedagene, forteller Tom.

 

Paret har derfor programmert sin bereder til å hovedsakelig varme vann om natten når strømmen er rimeligst, så de har til morgenstellet. Og så en liten økt igjen på formiddagen så de har tilstrekkelig varmtvann til kvelden. Resten av døgnet står berederen i standby.

 

Ulike scenarioer

 

— I helgene er bruksmønsteret vårt litt annerledes, og når vi har besøk har vi naturlig nok behov for mer varmtvann enn når vi kun er to. Vi har derfor satt opp en del ulike scenarioer via appen som vi enkelt bytter mellom etter behov.

 

Og skulle rutinen forandre seg en dag er det ingen fare.

— Berederen har en boost-funksjon som funker veldig fint. Det betyr at du enkelt kan varme opp vannet fort hvis behovet for en dusj plutselig skulle melde seg.

 

En klar anbefaling

 

— Å laste ned og installere appen var helt ukomplisert. Vi har den på hver vår telefon og skulle vi av en eller annen grunn ikke ha mobilen tilgjengelig kan vi alltid benytte oss av displayet på selve berederen.


Tom uttrykker at han er veldig fornøyd både med rådet han fikk og hvordan Sotra Rør fulgte opp i ettertid.

— Levering og montering gikk helt smertefritt. Og selv om det kun er noen uker siden berederen ble installert kan jeg allerede nå se at strømforbruket vårt har gått ned.

Så snart dokumentasjon av installasjonen er på plass er det bare å sende inn søknad til Enova. Her er det mulig å få inntil 5000 kroner i støtte for installering av strømbesparende varmtvannsberedere. Tom beskriver det hele som en vinn-vinn-situasjon.

 

— Hvis noen er opptatt av energieffektivisering og sitter med en eldre varmtvannstank er det virkelig ikke noe å lure på! Vi er veldig fornøyd med valget vårt.

 

 

Les mer om varmtvannsberederen her

Jeg vil gjerne bli kontaktet


Høiax Connected - spar penger med en smartere varmtvannsbereder

Sotra Rør er stolt forhandler av Høiax Connected.

Ring oss på 56 33 61 50 eller send oss en melding så hjelper vi deg gjerne frem til en smartere hverdag! 

 


Sotraror.no

Sotra Rør © | En del av Allier Gruppen
T: 56 33 61 50 | E: Firmapost(at)sotraror.no