Rørleggerbedrift - Totalleverandør av rørleggertjenester og VVS | Sotra Rør

Rørleggertjenester

Trenger du rørlegger? Vi er bare et steinkast unna!

Våre tjenester som rørleggerbedrift

Har du et toalett som ikke virker? En kran som drypper? Eller en varmtvannstank som synger på siste vers? Det er enkelt: Bare kontakt oss!

Sotra Rør AS er den eldste og mest erfarne rørleggerbedriften på Sotra. Vi leverer rørleggertjenester på Sotra omegn, Askøy og nærområdene. Alle våre ansatte er faglærte, og er her for å hjelpe deg med alt innen rørleggertjenester og VVS.

Vi kan reparere og utbedre alt av VVS-anlegg – eller installere nytt, hvis du heller ønsker det.

Vi tilbyr også serviceavtale, slik at du unngår uforutsette utgifter, og kan være sikker på at anlegget ditt til enhver tid fungerer optimalt. Les mer om våre serviceavtaler.

Se et utvalg av prosjektene våre her.

 

Utskifting av gamle rør

Gamle rør gir større risiko for vannskader. Ifølge SINTEF er den tekniske levetiden på rør mellom 15 og 50 år, med en anbefalt brukstid på ca. 30 år.

På Sotra er det mange eldre hus med rør som bør skiftes ut. Hvis du skifter rørene før vannlekkasjen oppstår, kan du unngå store – og ikke minst dyre – skader på boligen din.

Å skifte gamle rør høres for mange både dyrt og komplisert ut. Det behøver det ikke å være! Ofte kan rør skiftes uten graving og riving.

 

Lurer du på om rørene bør skiftes ut? Kontakt oss for en uforpliktene samtale!

Bolig eller hytte uten innlagt vann og avløp?
Ønsker du innlagt vann og/eller avløp? Ta kontakt, så finner vi en løsning!

 

Vannmåler

Fjell kommune har bestemt at alle nye boliger skal ha vannmåler. Om du installerer vannmåler betaler du kun for vannet du bruker, og dette er økonomisk gunstig.

Vi kan installere vannmåler for deg!

 

Bør du installere vannmåler?
Tradisjonelt betaler du for stipulert bruk pr kvadrat. Bor det få mennesker i en større bolig er det sannsynlig at du i dag betaler mer enn nødvendig.

Med vannmåler betaler du for det vannet du faktisk bruker i din bolig.

I Fjell kommune er det krav til at alle nye boliger som nå bygges, skal ha installert vannmåler.
En vannmåler monteres innvendig i boligen, før første forgrening – slik at alt vannet til boligen blir målt, og du unngår å betale for mye.  

 

Er det vanskelig å installere vannmåler i min bolig?
Ta bilde av ditt vanninntak, send dette til oss, så svarer vi med et tilbud. Vi melder også vannmåleren inn til den aktuelle kommunen. Vi ordner alt – Enkelt!

Spør en rørlegger

Trenger du noen gode råd fra en rørlegger? Spør meg, jeg hjelper deg gjerne videre til de gode, trygge og langsiktige løsningene.
T: 47467020
E: espen@sotraror.no